Ziua am inceput-o intr-o maniera ce va fi un subiect aparte – nu vreau sa imi amintesc acum!

Prima oprire a fost la Zimbraria Neagra de la Bucsani, unde ne-am bucurat cu totii de vederea zimbrilor: multi, bine ingrijiti si, mai ales, foarte fotogenici!

Ne-am continuat apoi drumul catre Casa Domneasca de la Brebu, pe care va recomandam cu caldura sa o vizitati! Merita fiecare minut petrecut acolo. Iar interiorul dezvaluie calatorului bijuterii si la propriu, si la figurat: tablorui originale de Nicolae Grigorescu si Sava Hentia, carti vechi si de o inestimabila valoare, dar si podoabe lucrate cu migala, cu fie de aur si argint sau cu sidef.

De fiecare data este o placere sa o revedem!

Apoi, facem prima oprire pentru degustare de vin: Domeniile Sahateni. A fost o adevarata placere sa o cunoastem pe doamna Aurelia Visinescu, ce ne-a purtat, de-a lungul celor 2 ore petrecute la crama, atat printre aromele celor 4 vinuri degustate, cat si prin pivnite, pe tancuri si prin depozit!

Seara o incheiem tot pe Dealu Mare, la Crama LacertA. Ca de obicei, o primire calduroasa din partea d-lui Mihai Banita! Si o degustare de 4 vinuri, pe terasa, la apusul soarelui…

Cam asa a fost in excursia noastra la zimbri, case domnesti, crame si podgorii!

Pana data viitoare, va dorim o toamna frumoasa, cu un pahar de vin la indemana!

Cristina si Cristin DUMITRU

Anunțuri